SEWA DI PULAU LANGKAWI KERETA

kereta sewa di langkawi

Anda memerlukan kereta sewa apabila bercuti di pulau langkawi,jawapannya ada pada blog ini. Blog ini menyediakan perkhidmatan kereta sewa di langkawi pada kadar sewa yang bepatutan dan murah.Dengan memilikki kereta sewa, dapat memudahkan pegerakan anda ketika becuti di pulau langkawi. Jika anda bercadang bercuti ke pulau langkawi, anda boleh menghubungi Anuar (01975453694 atau 0122557584 ) untuk perkhidmatan kereta sewa... Saya ber-operasi di International Airport Langkawi. Harga kenderaanberdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam,maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3hari- 72 jam),begitulah seterusnya. Email anuartcboy@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhimatan kereta sewa di airport langkawi.Semoga segala maklumat yang saya beri dapat memuaskanhati anda.

Rabu, 5 Julai 2017

kereta sewa tebaik langkawi


Saya menyediakan perkhidmatan kereta sewa di pulau langkawi, tak kiralah anda masuk ke langkawi melalui pintu masuk udara atau laut, anda boleh menghubungi saya. Segalanya akan saya uruskan. Sebenarnya pengangkutan yang ada di langkawi khasnya untuk keperluan pelancong adalah teksi dan kereta sewa. Amat jarang bas digunakan, bas cuma digunakan apabila ada group yang melawat langkawi.

Apabila anda merancang untuk menyewa kereta, adalah lebih baik anda booking dahulu. Dengan ini dapatlah disediakan kereta lebih awal dan mengelak dari belakunya masalah. Selalunya untuk booking kereta sewa, cuma memerlukan diposit sebanyak RM50.00. Kalau sekadar janji tampa ada diposit, saya tak dapat simpan kereta dan adaketikanya kereta sewa di langkawi habis ketika cuti sekolah, cuti umum dan cuti perayaan. Diharap para pelancong yang ingin merancang untuk datang ke pulau langkawi paham akan kepentingan untuk booking kereta.

Diharap segala maklumat yang di sampaikan dapat di jadikan sebahagian dari perancangan anda untuk melancong ke pulau lagenda Mahsuri

Sekian dari saya...